يکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ 16 November 2025
چهارشنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۸۲۲۳۶

 سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: پیام هشداری از ایران درباره حمله به اسرائیل دریافت نکردیم

 سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: پیام هشداری از ایران درباره حمله به اسرائیل دریافت نکردیم
 سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت هیچ پیام هشداری از ایران مبنی بر اینکه قصد دارند به سرزمین‌های اشغالی حمله کنند، دریافت نکرده‌اند.

«متیو میلر» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری شامگاه سه‌شنبه به پاسخ موشکی گسترده ایران تحت عملیات «وعده صادق ۲» به سرزمین‌های اشغالی فلسطین واکنش نشان داد و آن را «تشدید کننده اوضاع منطقه» خواند.

او در پاسخ به این سوال که آیا از نظر دولت آمریکا اقداماتی که اسرائیل در طول هفته‌های گذشته انجام داده، تشدید کننده و تحریک‌آمیز نبوده است؟ اذعان کرد: به‌طور قطع آن‌ها کارهایی برای گسترش درگیری انجام داده‌اند.

میلر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا مقامات آمریکایی به اسرائیل توصیه خواهند کرد که در واکنش به این حمله اقدامات تحریک‌آمیز انجام ندهند و کاری نکنند که به تنش‌ها دامن می‌زند؟ به تکرار موضع همیشگی واشنگتن در دفاع بی‌قید و شرط و قاطعانه از جنایات رژیم صهیونیستی پرداخت که «اسرائیل حق دارد از خود دفاع کند».

سخنگوی وزارت امورخارجه آمریکا در پاسخ به سوالی درباره برخی شایعات مبنی بر اینکه واشنگتن قبل از حمله شب گذشته از سوی تهران مطلع شده بود، تاکید کرد: این کاملا نادرست است. ما هیچ گونه هشداری از طرف دولت ایران درباره اینکه چنین حمله‌ای را انجام می‌دهند، نداشتیم.

او در پاسخ به سوالی درباره ارزیابی واشنگتن از ناگهانی بودن حمله سه‌شنبه شب ایران به سرزمین‌های اشغالی تصریح کرد: من نمی‌خواهم ارزیابی کنم که چرا ایران چنین تصمیم‌هایی اتخاذ کرده است. بدیهی است که ما نشانه‌هایی داشتیم که ممکن است حمله‌ای در حال انجام باشد. به همتایان اسرائیلی‌مان هشدار دادیم و آن‌ها پیام ما را دریافت کردند. اما اینکه ایران از قبل اطلاع داده باشد یا خیر، ماهیت این حملات را تغییر نمی‌دهد که غیرقابل قبول و از روی بی‌پروایی بوده است.

میلر در بخش دیگری از این نشست خبری بار دیگر در پاسخ به این سوال که آایا ایالات متحده از قبل از حمله ایران مطلع بوده است، گفت: شما در سرتاسر جهان قبل از شروع درگیری‌ها دیده‌اید که ایالات متحده در مواقعی توانایی جمع‌آوری اطلاعات در مورد آنچه احتمال وقوع دارد را در اختیار دارد. قضیه در اینجا، همین بود. من نمی‌توانم بیشتر در مورد آن بگویم اما قطعا از طریق هیچ گفت‌وگویی با ایران نبوده است.

وی ادامه داد: من همان ابتدا داستان‌هایی را دیدم که می‌گفت (ایرانی‌ها) از قبل به ما هشدار دادند، این درست نیست. ما هیچ هشداری از قبل در مورد این حمله دریافت نکردیم.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

اعزام ۲ بالگرد برای اطفای حریق جنگلهای چالوس

زمان بازی استقلال در جام حذفی تغییر کرد

ماجرای اعتراض و درگیری مسافران پرواز در بندرعباس چه بود؟

رئیس سازمان انرژی اتمی: هر روز تهدید می‌شویم که «اگر دست به اقدامی بزنید، دوباره حمله می‌کنیم» | آنچه ما تجربه کردیم برای دیگر کشورها هنوز رخ نداده

گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه مصر با «عراقچی» و «گروسی» درباره پرونده هسته‌ای ایران

حمایت یوسف پزشکیان از انتصاب چهره معتمد جریان جلیلی - پایداری در دولت | رئیس سازمان بهینه‌سازی با فشار یا توصیه‌ منصوب نشده است

تامین زمین برای ساخت ۱.۷ میلیون مسکن ملی در کشور 

هزینه هر کارمند بانک ایران زمین، ماهانه ۱۴۵ میلیون تومان | پرداخت ۳۳ میلیارد تومان حق مشاوره فقط در ۶ ماه!

عراقچی: به لحاظ نیروی دفاعی قوی‌تر از قبل ۲۳ خرداد هستیم | درخواست برای مذاکره با ایران دوباره آغاز شده | اگر با مردم ایران با زبان احترام و کرامت صحبت شود، مذاکرات موفقیت‌آمیز خواهد بود

قیمت دلار، یورو و سایر ارزها؛ یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وقتی جمع کثیری از دانشجویان علوم پایه رشته پزشکی را سر کلاس‌ها می‌دیدم، واقعا دلهره پیدا کردم

چمران: باید در تهران ۱۱ هزار اتوبوس داشته باشیم، اما ۲ هزار عدد داریم

معاون عراقچی: اگر روزی مذاکره‌ای با آمریکا اتفاق بیفتد، قطعاً یک «مذاکره مسلح» است

۱۶ سد مهم در کشور کمتر از ۱۰ درصد آب دارند

پیشنهاد سردبیر
زندگی